Onverwachte vondst in Nijmegen

Zou het nou niet leuk zijn als iemand die niet op zoek is naar een appeltje er per ongeluk eentje vindt, heb ik weleens gedacht. Ik kan jullie melden … dat is nu gebeurd!

Appeltjes gevonden in Nijmegen
Half december kreeg ik een mailtje met de mededeling. “Ik heb een appeltje gevonden!” Het bericht kwam van een onbekende afzender en ik mailde een aantal vragen terug. Helaas kreeg ik hierop geen antwoord. In mijn blogstatistieken meende ik te kunnen zien dat het om het appeltje in de boom in Nijmegen ging. Was het een grap of was het appeltje echt gevonden door een ´verlegen´ iemand?

Op oudjaarsdag ben ik naar Nijmegen teruggekeerd om te kijken of de twee overgebleven appeltjes nog op hun plek lagen. Al snel zag ik dat zowel het appeltje in de boom als het appeltje bij de hemelpoort verdwenen waren. Ik vreesde dat een paar vogels zichzelf weer aan het vergiftigen waren geweest met mijn (piepschuim)appeltjes. Toen ik echter die nacht mijn mail checkte had ik een boodschap van de familie Budding uit Lent.

“Appeltje vanochtend 30 dec toevallig gevonden bij de commanderie St Jan toen we daar onze fietsen parkeerden. Onze jongste dochter heeft helaas het appeltje bij de commanderie weggegooid, maar we hebben het label en steeltje wel mee naar huis genomen om de site te bekijken. Opnieuw verstoppen en een foto maken met appel gaat dus niet lukken. Veel succes verder met deze sympathieke actie!”

Dat vind ik dus ontzettend leuk! 😀

De jacht op de appeltjes in inmiddels afgelopen.

14 gedachtes over “Onverwachte vondst in Nijmegen

  1. Jeetje, volgens mij ben je hier best veel tijd mee kwijt! Of kom je elke keer per toeval langs die plek? Ik vind het iig leuk om te volgen.. Succes met de rest van de actie 🙂

  2. Leuk dat ze het steeltje speciaal meegenomen hebben om je site te bezoeken! En dat ze dan ook nog even een berichtje sturen 🙂 Ik ben benieuwd welke appeltjes nog meer gevonden gaan worden!

  3. Ik vind het echt leuk dat je dat doet, met die appeltjes. Wat zal je daar een werk van hebben zeg. Jammer dat er hier in het hoge noorden geen appeltjes te vinden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.