Zoekt u maar (appeltje in Assen)

Hier weer een appeltjes update. Ik ben nog in afwachting van 2 gevonden appeltjes die opnieuw verstopt gaan worden door Lianne in Den Bosch en door Lenie in Leeuwarden.

Zoeken in Assen
Ondertussen kunnen jullie alvast op zoek naar het appeltje in Assen*, dat Jojanneke vorig weekend verstopt heeft.

Een bijzonder appeltje
De komende paar weken zal ik (voor de laatste keer) nog een aantal appeltjes verstoppen. Daarna moeten de appeltjes zichzelf verspreiden. Zoals bij jullie wellicht bekend is, kunnen gevonden appeltje opnieuw verstopt worden.
Bij de appeltjes die ik nog ga verstoppen zal een bijzonder exemplaar zitten. Degene die dit appeltje vindt krijgt niet alleen de ‘eeuwige roem’. 😉

Dan nog even dit
In het kader van ‘doe eens gek’ heb ik vorige week een Facebookpagina voor Appelig aangemaakt en in gebruik genomen. Een beetje overdreven wellicht, maar het leek me gewoon leuk.

Op deze pagina kun je behalve mijn blogupdates ook tussentijdse updates van gevonden en verstopte appeltjes vinden.* Foto’s, blogs, websites en andere zaken die volgens Appelig de moeite waard zijn komen ook voorbij.
Je wordt automatisch via Facebook op de hoogte gehouden als je de pagina ‘liked’/’leuk vindt’.

> Naar Appelig op Facebook

* De jacht op de appeltjes is inmiddels afgelopen. Wil je weten hoe het met de verstopte appeltjes is afgelopen? Lees dan de blogpost daarover via onderstaande link.

Speurders naar appeltje in Assen op heterdaad betrapt

9 gedachtes over “Zoekt u maar (appeltje in Assen)

  1. Leukk!
    Hoopelijk komt er ook snel eentje richting Den-haag! Want dan kan ik ook eindelijk zoeken hihi (HINT XP) En ik heb je natuurlijk aangemeld op facebook (:!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.