Appeltjes gevonden in Nijmegen en Waddinxveen

Ja, ik weet het, het wordt een beetje saai. Er zijn de afgelopen weken weer twee appeltjes gevonden.

Appeltje bij de kerk in Nijmegen
Op 29 november heeft Lianne (van blog deuxjoli) een appeltje gezocht en gevonden in Nijmegen. “Het appeltje dat naast de Stevenskerk in Nijmegen lag ligt nu op mijn bureau”, mailt ze me. “Het was wel even zoeken (drie rondjes rond de kerk welteverstaan) voordat ik hem vond, maar uiteindelijk zag ik hem in een hoekje liggen. Leuk!”

Lianne zit op dit moment in New York. Ze had er natuurlijk voor kunnen kiezen het appeltje mee te nemen en te verstoppen in The Big Apple. 🙂 De kans dat het appeltje gevonden zou worden door iemand die mijn blog leest is dan wel erg klein. Daarom verstopt ze haar appeltje volgende week in Den Bosch, de aanwijzingen volgen.

Appeltje op de bank in Waddinxveen
Op zaterdag 3 december vond ik het volgende bericht in mijn mailbox.
“Appeltje Waddinxveen is weg!!!!!!” Lenie was op zoek gegaan naar het appeltje op winkelcentrum ´de Passage´ in Waddinxveen. Ze heeft haar fietssleuteltje nog laten vallen zodat ze tijdens het op te rapen naar het appeltje kon zoeken. Het mocht niet baten, ze kon het appeltje niet vinden.

Ik meldde het aan Gonnie, die het appeltje verstopt heeft. Zij is gaan kijken en meldde mij vervolgens dat het appeltje er echt nog lag. Lenie is weer op zoek gegaan en op 6 december kreeg ik bericht van haar.
“Het appeltje uit Waddinxveen is gevonden!!!!! Ik liep tijdens een hagelbui langs ‘de locatie’ en bedacht me dat ik met de paraplu goed gereedschap bij me had, om eens flink te porren tussen de betonnen poten van het bankje, en ja hoor, daar kwam het tussen de natte bladeren vandaan. Mijn advies is dan ook: Ga je op appeljacht? Neem goed gereedschap mee!”

Lenie is van plan het appeltje opnieuw te verstoppen. Ze reist nogal veel en het blijft nog even een verrassing of we straks op zoek kunnen gaan in Leeuwarden, Utrecht of Maastricht. Ook deze aanwijzingen volgen binnenkort.

Appeltje Assen?
Eugenie en Jojanneke hadden het appeltje in Zoetermeer gevonden. Jojanneke gaat proberen het appeltje in Assen of op weg naar Assen toe het appeltje te verstoppen.*

* De jacht op de appeltjes is inmiddels afgelopen. 

7 gedachtes over “Appeltjes gevonden in Nijmegen en Waddinxveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.